Man (24) zwaar mishandeld na festival op Aquabest

Een 24-jarige man is op 24 november 2018 meerdere keren in zijn gezicht geschopt en geslagen na het Winterparkfestival op Aquabest. Hij werd achtergelaten met meerdere breuken in het gezicht. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling.

Het slachtoffer was die zaterdagavond rond 23.00 uur onderweg naar de taxistandplaats. Waarschijnlijk is hij ergens tussen 23.00 en 23.30 uur mishandeld. De man kan zich hiervan niets meer herinneren, waardoor getuigen in deze zaak van groot belang zijn.

Helpende vrouw

Na de mishandeling heeft een vrouw zich over het slachtoffer ontfermd. De politie wil heel graag met deze vrouw in contact komen. Zij is mogelijk een belangrijke getuige en ook als ze niets van de mishandeling heeft gezien, wil de politie deze vrouw spreken.

Anonieme getuige

Na de mishandeling heeft een anonieme tipgever gemeld dat de daders drie mannen zouden zijn van ongeveer 25 jaar oud. Één van hen zou een kaal hoofd hebben. Volgens de tipgever is de tweede man wat langer en heeft hij blond haar. De derde man zou bruin haar hebben en een baardje.

In het gezicht geschopt

De kale man zou het slachtoffer in zijn gezicht hebben geslagen, waarop de blonde man het slachtoffer op de grond gooide. Vervolgens schopten twee van de drie mannen het slachtoffer in zijn gezicht. Niet bekend is welke twee mannen dit waren.

Meld het s.v.p. als u informatie heeft over een of meer van de mannen. Om anoniem te tippen, belt u 0800-7000.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets gezien van de mishandeling?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar