Man (26) gewelddadig beroofd van Rolex-horloge

Wanneer een stel aankomt bij hun woning aan het Kamille-erf, wordt de man gewelddadig overvallen. Die bewuste nacht van 12 op 13 januari 2018 beroven drie mannen hem van zijn Rolex-horloge. Het slachtoffer raakt daarbij gewond.

update

Er zijn 6 tips binnengekomen over de drie jonge overvallers. Meer tips over de daders blijven welkom!

Die nacht rond 00.20 uur is het drie tegen één. Terwijl het slachtoffer op de grond ligt, krijgt hij een rake schop tegen het hoofd. Ook wordt het slachtoffer in een wurggreep gehouden, waardoor hij weinig lucht krijgt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Koplampen

Tijdens de straatroof komt er een rode Seat aanrijden. De bestuurder van die auto heeft vermoedelijk door dat er iets niet in orde is en remt af. Dit lijkt de overvallers te irriteren, mogelijk doordat de koplampen van de Seat hen vol in het licht zetten. Ze roepen de bestuurder iets toe en rennen er vandoor.Mogelijk is het drietal vervolgens verder gevlucht in een donkerkleurige auto.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de daders op de bewakingsbeelden, mogelijk in combinatie met een donkerkleurige auto?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gestolen Rolex

De daders hebben het horloge van het slachtoffer meegenomen, een Rolex GMT Master II ‘Batman’ met het serienummer 367364C0.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement

Het slachtoffer was in staat om één van de daders te omschrijven. Dit betreft een man van ongeveer 20 jaar oud met een licht getinte huidskleur. Hij droeg een zwarte jas van het merk Canada Goose.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft informatie over de straatroof op het Kamille-erf in Pijnacker in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 januari 2018?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar