Man (41) dood gevonden in zijn woning

Dinsdagmiddag 9 mei 2023 werd in Sneek een 41-jarige man dood aangetroffen in zijn woning aan de Molenkrite in Sneek. De politie was ernaartoe gegaan omdat een bekende van het slachtoffer geen contact met hem kon krijgen. Vermoedelijk is de van oorsprong Turkse bewoner al in de nacht van 4 op 5 mei om het leven gebracht.

De politie roept iedereen op zich te melden die iets denkt te weten over de toedracht van dit misdrijf. Heeft u iets gezien bij de woning die nacht of heeft u informatie over een mogelijke aanleiding, neem alstublieft contact op. Ook als u over camerabeelden uit de omgeving beschikt waarop iets belangrijks zou kunnen staan, hoort de politie heel graag van u.

Het 41-jarige slachtoffer Preloader
Het 41-jarige slachtoffer
Het 41-jarige slachtoffer Preloader

Man gefilmd

Rond het vermoedelijke tijdstip van overlijden van het slachtoffer, is de persoon op beeld vastgelegd die u hieronder ziet. Herkent u zichzelf of weet u wie de man zou kunnen zijn, meld het alstublieft. Deze man met de donkerrode jas en de zwart met witte trainingsbroek kan in het onderzoek van cruciaal belang zijn.
Mogelijk heeft u na de dood van het 41-jarige slachtoffer nog gehoord dat hierover werd gesproken; ook dan komt de politie graag met u in contact. Laat het alstublieft ook weten als u het slachtoffer kende en hem kort voor zijn overlijden nog sprak.

Contact met de politie

Uw informatie doorgeven kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar