Man (47) mishandeld, herkenning daders gevraagd

Twee mannen die zich voordeden als pakketbezorgers belden aan bij een woning in Uden met schijnbaar maar één doel voor ogen: de man des huizes afranselen. Ze sloegen het slachtoffer een aantal keer met een knuppel en gingen ervandoor.

update
teaser-date

22-10-2019 20:26

Er zijn sinds de uitzending tien tips binnengekomen waarbij ook namen zijn genoemd. Bedankt! Het team is ermee aan de slag.

De mishandeling vond plaats op 20 oktober 2018 in de Kruisherenstraat. Ondanks dat de duidelijke beelden in regionale media zijn getoond, zijn de daders nog niet herkend.

DHL-outfit en honkbalknuppel

Eén van de mannen had een DHL-jas aan en de andere een ‘DHL-rode’ bodywarmer. De rode petten die ze op hadden léken van de pakketdienst, maar van dichtbij is daarop het logo van Bayern München te zien.

Ze hadden een langwerpig pakket bij zich met daarin een honkbalknuppel. Zodra de nietsvermoedende bewoner de deur opende, kreeg hij de volle laag.

Motief onduidelijk

Wat opviel, is dat de gebrekkig Engels sprekende mannen de Udenaar bij zijn voornaam noemden. De nu 48-jarige man was dus geen toevallig slachtoffer. Het motief voor de mishandeling is echter niet duidelijk.

Wie herkent de daders?

Weet u wie de mannen op de beelden zijn, geef het door. Ook als u weet wat mogelijk de aanleiding kan zijn voor de mishandeling, hoort de politie dat heel graag van u.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Sterktewens

Via onderstaande link kunt u een bericht voor het slachtoffer achterlaten.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar