Man met groot mes overvalt tankshop

Een medewerker die voor het eerst in z’n eentje avonddienst had, werd op dinsdag 27 juli 2021 overvallen. Hij was de sluiting van de tankshop aan de Newtonweg in Harderwijk aan het voorbereiden, toen er ineens een man met een groot mes voor hem stond.

Het slachtoffer wist zich gelukkig in veiligheid te brengen. Opvallend genoeg lukte het de overvaller om de kassa open te maken en er met de inhoud vandoor te gaan.

Signalement overvaller 

Van de dader, die rond 20.15 uur binnenviel, zijn er bewakingsbeelden. Hij heeft een lichte huidskleur, is zo’n 1.80 meter lang en heeft een normaal postuur.
Mogelijk zegt zijn kleding iemand iets. De overvaller droeg een zwarte joggingbroek met daaronder een onderbroek van het merk Chasin’. Ook had hij een tweekleurige hoody aan en zwarte gympen met witte zolen.

Gevlucht op fiets

Een klant van het tankstation is nog een stuk achter de vluchtende dader aan gegaan. Daardoor is bekend dat die richting de Busken Huetlaan is gefietst, via het fietspad langs de N302 en vervolgens de Vondellaan.
Heeft u de overvaller mogelijk gezien, herkent u hem aan de hand van de bewakingsbeelden of heeft u andere informatie die van belang kan zijn, neem dan alstublieft contact op met de politie.

Geef uw tip door

Het slachtoffer was zo aangedaan dat hij inmiddels is gestopt met zijn bijbaantje bij het tankstation. Help alstublieft mee de dader te vinden. Uw tip doorgeven kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar