Man mishandelt reiziger die hem aanspreekt op zwartrijden

Op het NS-station In Nieuw-Vennep werd in juni 2021 een man ernstig mishandeld door iemand die van plan leek zwart te gaan rijden. De dader staat redelijk goed op beeld, maar is nog niet gevonden. Wie herkent hem?

Het slachtoffer merkte op dat twee mannen zonder in te checken de toegangspoortjes passeerden. Dat hij een van hen erop aansprak, kwam hem duur te staan.

update
teaser-date

22-03-2022 20:20

Helaas kwamen er maar twee tips binnen en is de identiteit van de de dader nog niet bekend. Heeft u alsnog informatie die de politie kan helpen, neem alstublieft contact op.

Station verlaten

Eén van de mannen kwam direct dreigend op het slachtoffer af en sloeg hem neer. Nadat hij viel, kreeg hij nog een vuistslag op zijn oog. De dader ging vervolgens niet meer op een trein wachten, maar verliet het station met zijn metgezel.
Die tweede man is onherkenbaar gemaakt, omdat hij geen geweld heeft gebruikt tegen het slachtoffer. Mogelijk valt zijn gele jas iemand genoeg op om deze man in verband te kunnen brengen met de dader.

Geef uw tip door

Een en ander gebeurde rond 16.15 uur op dinsdag 15 juni. De man die het slachtoffer sloeg, had een opvallende outfit aan van het merk Black Bananas. Hij is vermoedelijk tussen 22 en 25 jaar oud, heeft een donkere huidskleur en is slank gebouwd.
Meld het alstublieft als u weet of vermoedt wie dit kan zijn, mogelijk door de combinatie met de man in de gele jas. Kent u hen persoonlijk en vindt u het lastig om iets over hen door te geven? Tippen kan ook anoniem.

Geef uw tip door

Wie is de man op de bewakingsbeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar