Man vlucht weg na poging overval, maar wordt op straat gefilmd

Woensdagavond 21 juli 2021 probeerde een jonge man het BP-tankstation aan de Vaanweg in Rotterdam te overvallen. Hoewel hij tijdens de overval goed was vermomd, is hij in de omgeving wel herkenbaar gefilmd.

Het gebeurde omstreeks 21.45 uur. De overvaller leek die avond te hebben gewacht tot er geen andere klanten aanwezig waren. Hij zei tegen de de medewerkster dat ze de deur naar de afgesloten balie moest openen en dreigde daarbij met een mes.

update
teaser-date

09-11-2021 21:43

Sinds de uitzending is er één tip binnengekomen. Daarbij werd ook een naam genoemd. Deze tip wordt momenteel nog onderzocht. Meer informatie blijft welkom.

Wie herkent de overvaller?

De overvaller vertrok toen hij merkte dat de de medewerkerster de deur echt niet opende. Met een mondkapje, bril en muts vermomde hij in de tankshop een groot deel van zijn gezicht. Gelukkig is de man zonder deze accessoires gefilmd op de Sallandweg en de Twentestraat.

Deel uw informatie

Herkent u de gezochte overvaller? Neem alstublieft contact op. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar