Mannen met messen overvallen Jumbo-filiaal

Twee jong ogende mannen overvielen op zaterdag 1 februari 2020 het Jumbo-filiaal aan de Bremstraat in Sittard. Door met messen de medewerkers te bedreigen, wisten ze een bedrag aan contant geld buit te maken.

update
teaser-date

24-03-2020 21:20

Bedankt voor de binnengekomen zes tips! Meer informatie over de daders blijft welkom.


Rond 19.30 uur kwam het duo de supermarkt binnen. Terwijl één van hen een afvalbak tussen de schuifdeuren van de ingang legde, probeerde de ander over een balie te klimmen. Dat dat mislukte, weerhield de daders er niet van de medewerkers te belagen en geld te eisen.

Kenmerken daders

Eén van de overvallers had een zwarte hoody aan en een donkerblauwe spijkerbroek. De andere droeg een donkerblauwe hoody en een zwarte trainingsbroek, met op beide pijpen aan de buitenkant een langwerpige afbeelding.
Ze hadden allebei hun gezicht bedekt, maar de slachtoffers hebben kunnen zien dat de daders een donkere huidskleur hebben. Beide mannen worden geschat tussen 18 en 25 jaar oud.

Vragen rond vlucht

Nog net geen minuut nadat ze binnenkwamen, gingen de mannen ervandoor. Het is niet bekend in welke richting ze zijn gevlucht, noch of ze mogelijk over een voertuig beschikten. Heeft u hier informatie over of heeft u de overvallers gezien die avond, geef het door aan de politie.

Tip de politie

Wie weet of vermoedt wie de overvallers zijn?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 079 - 3458999

ONLINE TIP DOORGEVEN

Sterktewens

U kunt de medewerkers een bericht sturen via de link hieronder.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar