Mislukte overval op New York Pizza aan de Rustenburgerlaan

Eigenaar weet overvallers het filiaal uit te jagen

update

Speciaal verzoek: 1 van de tips werd digitaal doorgegeven via politie.nl. Die tipgever had belangrijke informatie, maar heeft zijn contactgegevens niet achtergelaten. Was u dat? Laat even weten wie u bent, met uw hulp kunnen de rechercheurs de overval hopelijk snel oplossen.

Op vrijdagavond 1 juli wordt iets na 22.00 uur geprobeerd om een filiaal van New York Pizza aan de Rustenburgerlaan in Haarlem te overvallen.

 

New York Pizza

Op de hoek van de Rustenburgerlaan en de Voorhelmstraat in Haarlem zit een filiaal van New York Pizza waar op vrijdag 1 juli rond 22.00 uur druk wordt gewerkt door 9 koeriers, 5 medewerkers en de eigenaar. De zaak is al gesloten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Mislukte overval

Iets na 22.00 uur stapt ineens iemand met getrokken wapen naar binnen. In een reflex probeert de eigenaar ze met de bezem weg te duwen en vlucht daarna weg. De overvaller met het wapen draait snel om, de ander probeert nog of de kassa open kan. Maar geeft het dan ook op. Buiten arriveert een handlanger op een motorscooter, die beide overvallers oppikt.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een vermoeden wie de daders zouden kunnen zijn?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vluchtroute

Met zijn drieën op die ene scooter vluchten ze daarna richting de Rustenburgerbrug en gaan na de brug linksaf de Schalkwijkerstraat op.  

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders zien vluchten?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement

Degene met het wapen was heel smal, dat kon volgens de slachtoffers zelfs een vrouw zijn. De overvaller in het regenpak komt ondanks zijn zonnebril goed in beeld, let op zijn dunne lippen. Hun handlanger reed op een grijze scooter.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar