Mislukte straatroof vrouw (46) op het Stadsplein

Een moedige voorbijganger schiet te hulp wanneer de vrouw over de grond wordt gesleurd.

update

4 tips met namen, maar de dader is nog niet aangehouden, deel de beelden alstublieft. En ook nogmaals een oproep aan de man, die de straatrover wegjoeg. Meld jezelf, misschien kun je nog helpen.

Op woensdagochtend 14 oktober 2015 rond 10.45 uur probeert een man op hardhandige wijze een vrouw (46) op het Stadsplein in Amstelveen te beroven. Zij loopt daar nietsvermoedend, als ze ineens door hem wordt besprongen. Ondanks dat ze meters over de grond wordt gesleurd, houdt ze haar tas vast. Wanneer een omstander haar te hulp schiet, vlucht de dader.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op woensdagochtend 14 oktober 2015 rond 10.45 uur getuige geweest van de poging beroving van een vrouw (46) op het Stadsplein in Amstelveen?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Hij was donkergetint, vrij klein en sportief gebouwd. Hij is zo’n 1.70 m lang, droeg een grijze broek, donkere jas, en had zwarte schoenen met witte zool. Hij is eerder die ochtend op het Stadsplein gefilmd, waar hij heel energiek loopt.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de dader?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de dader daar in de buurt gezien?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuige

De man die de vrouw te hulp schoot heeft zich nog niet gemeld en de politie wil hem graag spreken. Het is een blanke man met kort donker haar in een gestreepte trui.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is de getuige?

Kijk ook eens naar