Mislukte straatroof

Opsporing Verzocht Preloader

Omstanders schieten het 48-jarige slachtoffer te hulp

update

Eén van de twee mannen is herkend aan de hand van de bewakingsbeelden, maar de verblijfplaats van die 27-jarige verdachte is nog onduidelijk. Ook is de identiteit nog niet bekend van zijn handlanger, de man op de foto.

Op woensdag 22 februari 2017 proberen in het centrum van Middelburg twee jonge mannen de tas te stelen van een 48-jarige vrouw. Dankzij omstanders mislukt dat én weet de politie hoe de daders er uitzien.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Heuptasje

Het 48-jarige slachtoffer beweegt zich voort in een scootmobiel. Ze rijdt met haar twee aangelijnde honden door de Langeviele en heeft haar portemonnee en dergelijke in een heuptasje bij zich. Wanneer ze haar honden los wil maken, legt ze het heuptasje even in het mandje aan het stuur.

Dat ene moment is genoeg voor de twee daders om het tasje mee te grissen, maar ze komen er niet mee weg: oplettende omstanders rukken hen de buit onmiddellijk weer uit handen, waarop de gauwdieven het op een lopen zetten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Beelden

Eén van de twee mannen is herkend, maar de verdachte op de foto hiernaast nog niet. Heeft u een idee wie hij is, laat het de politie weten.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar