Mislukte woningoverval aan het Land van Belofte

Het slachtoffer (73) bokst overvallers zijn huis uit.

update

Er is een naam genoemd. Meer is altijd welkom!

De twee overvallers die op woensdag 9 december rond 08:00 uur proberen een man (73) te overvallen in zijn eigen appartement, kwamen bedrogen uit. Ze hadden er duidelijk geen rekening mee gehouden dat hun beoogde slachtoffer zich niet zomaar gewonnen zou geven. Sterker nog, de man was ooit bokser en is dat duidelijk niet verleerd.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de daders aan de hand van de bewakingsbeelden, eventueel in combinatie met mogelijk letsel dat ze hebben opgelopen?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

De daders staan op bewakingsbeelden als ze de flat aan het Land van Belofte binnen lopen. Ze bellen aan bij het slachtoffer en hebben een smoes paraat over overlast. Zodra ze hem naar binnen proberen te duwen, komt de man in actie.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft ze mogelijk woensdag 9 december 2015 bij, of in de omgeving van de flat aan het Land van Belofte in Schiedam gezien?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verwondingen

Met een paar rake klappen weet hij de twee zijn woning uit te werken. Daarbij is de kans groot dat ze gewond zijn geraakt. Dat kan een aanknopingspunt zijn.

Kijk ook eens naar