Onderzoek rond voortvluchtige Gerel Palm

Beloning € 30.000

De nu 37-jarige Gerel Palm staat sinds juni 2017 op de Nationale Opsporingslijst vanwege een dubbele moordpoging, maar zijn naam komt ook naar voren in het zogenoemde Marengo-proces. Palm wordt verdacht van betrokkenheid bij ten minste één liquidatie, vermoedelijk in opdracht van Ridouan T.

update
teaser-date

07-04-2020 21:07

Er zijn tien tips binnengekomen met daarin interessante informatie over Gerel Palm. Bedankt! Het onderzoek gaat door.

Beloning verdubbeld

De beloning voor de gouden tip over Palms verblijfplaats is verdubbeld van 15.000 naar 30.000 euro. Dat is mede vanwege Palms vermoedelijke betrokkenheid bij meerdere liquidaties.
Heeft u informatie over Palms huidige verblijfplaats of weet u waar hij de afgelopen drie jaar is geweest, geef het alstublieft door aan de politie.

Het is mogelijk dat Gerel Palm in Suriname verblijft, maar zeker is dat niet. Op 1 maart 2017 werd hij in dat land gearresteerd, maar helaas wist hij te ontsnappen. Sindsdien is Palm voortvluchtig.

Liquidatie in 2015

In het onderzoek in het Marengo-proces komt Palm naar voren als verdachte van betrokkenheid bij de koelbloedige moord op Ronald Bakker, in september 2015 in Huizen. Gerel Palm wordt ervan verdacht de schutter te zijn geweest. De vluchtende motorrijder die in mei 2016 in Opsporing Verzocht te zien was, is vermoedelijk Gerel Palm.

Het slachtoffer was medewerker van een ‘spy shop’ in Nieuwegein. Hij had geen criminele banden. De moord op Ronald Bakker is vermoedelijk gepleegd in opdracht van Ridouan T. Die zou hebben gedacht dat Bakker informatie over hem had doorgespeeld aan de politie – wat pertinent onwaar is.

Organisatie van Ridouan T.

De vermoede contacten tussen Gerel Palm en de organisatie van Ridouan T. gaan verder dan de liquidatie in Huizen. Uit onderzoek blijkt dat Palm nauwe banden onderhield met meerdere leden van die groep. Ook lijkt hij door hen te zijn geholpen bij zijn ontsnapping uit de Surinaamse gevangenis.

Contact met de politie

De foto's op deze pagina zijn van een paar jaar geleden. Het is mogelijk dat Gerel Palm iets aan zijn uiterlijk heeft veranderd. Benadert u Palm onder geen beding zelf, maar waarschuw als u hem ziet direct de politie.

Heeft u informatie over Palms verblijfplaats, geef die a.u.b. door op één van de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459876

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar