Opel Astra duikt op in onderzoek woningovervallen

De polite ontvangt heel graag uw informatie over een donkerkleurige Opel Astra met een kenteken dat met ‘TT’ begint. Zo’n auto is naar voren gekomen in het onderzoek naar een reeks woningovervallen, afgelopen zomer in West-Friesland, waarbij de daders bijzonder veel geweld gebruikten.

Nieuwe aanhouding

Op maandag 7 februari 2022 hield de politie weer een verdachte aan in deze zaak. Het gaat om een 25-jarige man wiens betrokkenheid bij een aantal van de overvallen nader wordt onderzocht. Behalve op hem richt het onderzoek zich op personen in zijn directe omgeving.
Daarnaast vermoedt de politie dus dat de dadergroep mogelijk gebruik heeft gemaakt van een ouder model Opel Astra in een donkere kleur. Het kenteken van die auto begint waarschijnlijk met de lettercombinatie ‘TT’.

update
teaser-date

22-02-2022 21:05

Zo’n vijfentwintig mensen gaven informatie door in de week na de uitzending van 15 februari, onder meer over de Opel Astra. De recherche gaat ermee aan de slag.

Soortgelijke, wat ouder model Opel Astra Preloader
Soortgelijke, wat ouder model Opel Astra
Soortgelijke, wat ouder model Opel Astra Preloader

Help het onderzoek verder

Wie heeft informatie over de gezochte Opel Astra? Waar kan die auto nu zijn? Wie kan er in juli en/of augustus 2021 in hebben gereden? Is de Astra ergens achtergelaten of te koop aangeboden geweest? Neem contact op als u iets weet, dat kan natuurlijk ook anoniem.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar