Overval en gijzeling gezin in woning aan de Willem de Feschweg

De daders dreigden zelfs een jong kind (6) iets aan te doen.

update

15 mensen meldden zich omdat ze dachten iets gezien te hebben. Toch is dat zo’n rustig buurtje in Uithoorn, dat de politie denkt dat er meer buurtbewoners iets afwijkends moeten hebben gemerkt, mogelijk ook in de periode daarvoor. Daarom zijn er ook al flyers uitgedeeld in Uithoorn, met diezelfde boodschap. Inmiddels is ook duidelijk dat de overvallers onder andere drie dure horloges hebben meegenomen: een Audemars Piquet, type Royal Oak Offshore Schwarzenegger Legacy, een Omega Speedmaster en een geelgouden Rolex Oyster Perpetual.

Zondagavond 30 november 2014 rond 23.15 uur is er een brutale overval gepleegd op een jong gezin in hun woning aan de Willem de Feschweg in Uithoorn. Beide ouders werden vastgebonden en hun dochtertje (6) is door de mannen uit bed gehaald en voor hun ogen bedreigd. Er werd gezegd dat hun huis in brand zou worden gestoken en de vader is in zijn been gesneden. Na ruim een uur zijn de overvallers met geld en een aantal dure horloges vertrokken.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Het waren vier of vijf mannen, ongeveer 25 jaar oud, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst, geheel in het zwart gekleed en tussen de 1.70 m en 1.85 m lang.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Voorbereiding

Waarschijnlijk hebben ze de overval goed voorbereid en zijn ze in ieder geval langer in de buurt geweest om te wachten tot de bewoner thuiskwam.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Horloges

De overvallers hebben onder andere drie dure horloges meegenomen: een vergelijkbare geelgouden Rolex Oyster Perpetual, een soortgelijke Omega Speedmaster en een Audemars Piquet, type Royal Oak Offshore Schwarzenegger Legacy.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op zondagavond 30 november 2014 rond 23.15 uur getuige geweest van de overval op een jong gezin in hun woning aan de Willem de Feschweg in Uithoorn?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er informatie over de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er zondagavond 30 november of in de periode daarvoor opvallende personen of voertuigen gezien bij of in de omgeving van de woning die met de zaak te maken zouden kunnen hebben?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de gestolen horloges heeft, waar ze zijn of heeft ze te koop aangeboden gezien of gekregen?

Kijk ook eens naar