Overval filiaal van de Aldi in winkelcentrum Dijkcentrum

Mogelijk komt de overvaller uit de omgeving van Roosendaal

update

Helaas nog geen doorbraak in het onderzoek naar de overval op de Aldi in het Dijkcentrum in Roosendaal. Daar had een donkergetinte man de medewerkers met een wapen bedreigd. Hij was daarna nog rennend in Roosendaal gezien, mogelijk kwam hij uit de buurt. Woont u daar, kijk hier op de site voor alle vragen.

Op woensdag 30 maart rond 19.30 uur wordt een filiaal van de Aldi in winkelcentrum Dijkcentrum in Roosendaal overvallen. 

Overval

Het is die avond niet zo druk meer in de supermarkt als een donkergetinte man het filiaal binnenkomt. Hij loopt naar de kassa en zet zijn wapen in de nek van de caissière en houdt haar collega’s op afstand. Het geld propt hij in zijn zwarte tas en loopt weg: eerst rustig, dan trekt hij een sprint.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

Vlak daarna ziet een getuige de mogelijke dader rennen op de Zundertseweg, vanuit de richting van de Robijndijk. Mogelijk komt de overvaller uit Roosendaal zelf, de caissière meende hem eerder te hebben gezien.

Signalement

De overvaller is een donkergetinte man, van waarschijnlijk in de 30. Hij is zo’n 1.85 m lang en breed gebouwd. Ook zijn gezicht was vrij bol en hij had een grote brede neus en lippen. Opvallend waren zijn borstelige, donkere wenkbrauwen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar