Overval medewerkster (17) bij HEMA aan de Jodenbreestraat

Opsporing Verzocht Preloader

Het lijkt alsof de dader een wapen onder zijn shirt heeft.

update

Helaas kon niemand meer vertellen over de overvaller.

Op maandagavond 16 september 2013 wordt een medewerkster (17) van de HEMA in het centrum aan de Jodenbreestraat net na 20.30 uur overvallen. In het Engels sommeert hij het doodsbange meisje om geld te geven. Hij houdt zijn rechterhand de hele tijd onder zijn shirt en omdat de medewerkster geen idee heeft of hij daar een wapen verbergt, werkt ze onmiddellijk mee. Na een greep in de kassa, vertrekt de man weer.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Het is een getinte man van een jaar of 30 met een gezet postuur. Onder zijn zwarte pet met rode klep had hij kort, zwart haar met een lichte slag en hij had die avond een stoppelbaardje. De dader sprak Engels, maar het wordt niet uitgesloten dat hij ook gewoon Nederlands zou kunnen zijn.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op maandagavond 16 september 2013 getuige geweest van de overval op een medewerkster (17) van de HEMA in het centrum aan de Jodenbreestraat in Amsterdam?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of het signalement de dader?

Kijk ook eens naar