Overval op 18-jarige medewerker tankshop

Beloning € 7.500

Een aantal mannen overviel op zondagmiddag 9 augustus 2020 een tankstation aan het Paadje in Nieuwe Niedorp. Ze maakten slechts wat geld en sigaretten buit. Er is een beloning van 7.500 euro voor de tip die leidt tot oplossing van deze zaak.

update
teaser-date

27-10-2020 20:22

Inmiddels zijn er zo’n 25 tips binnengekomen, daarbij werden ook namelijk genoemd. De gestolen Opel is nog niet terecht.

Het was rond 15:45 uur toen een 18-jarige medewerker van het tankstation een auto op de tankshop af zag komen, waaruit drie mannen stapten. Terwijl één van hen de medewerker direct na binnenkomst met een vuurwapen bedreigde, eisten de mannen geld en sigaretten. Een vierde man bleef bij de auto.

Daders

De daders lijken nog vrij jong en van zeker twee van hen is bekend dat ze een lichte huidskleur hebben. Een van de jongens was vrij slungelig en lang. Ze spraken onderling straattaal; een kreet die het slachtoffer hoorde, is “yalla yalla”.  
De langste, wat slungelige overvaller droeg een opvallend jack van het merk Philipp Plein, met achterop een grote afbeelding van een doodshoofd. 

Gestolen auto

De Opel en het originele kenteken Preloader
De Opel en het originele kenteken
De Opel en het originele kenteken Preloader

De donkerblauwe Opel waarin de mannen reden, met kenteken XP-NV-21, was vijf dagen voor de overval gestolen. Op dinsdag 4 augustus werd de auto meegenomen vanaf de Weerstraat in Obdam, toen de eigenaar bezig was met het laden en lossen van spullen.
Ten tijde van de overval zaten de originele kentekenplaten nog op de Opel, maar mogelijk zijn die inmiddels vervangen. De politie wil graag weten waar de auto is geweest tussen dinsdag 4 en zondag 9 augustus geweest en uiteraard ook waar hij nu is.

Deel uw informatie

  • Wie weet of vermoedt iets over een of meer van de vier daders?
  • Wie heeft informatie over de (locatie van) de donkerblauwe Opel?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Hart onder de riem

Om het 18-jarige slachtoffer een bericht te sturen, gebruikt u de link hieronder.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar