Overval op kapperszaak l’Art de Coiffure

Op vrijdag 16 juni 2017 is de 56-jarige eigenaresse van kapperszaak l’Art de Coiffure door twee mannen overvallen. Daarbij is de onderarm van de vrouw gebroken. Van de daders zijn bewakingsbeelden.

update

Helaas pas 1 tip over deze twee overvallers. Als u vermoedt wie het zijn: tip!

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Overval

Op de Kop-van-Zuid in Rotterdam zit aan de Eric Kropstraat kapsalon l’Art de Coiffure. Vrijdag 16 juni staan rond 19.30 uur de 56-jarige eigenaresse en een medewerkster twee klanten te helpen wanneer de eigenaresse merkt dat het best warm wordt. Ze doet even de deur dicht zodat de airco beter zijn werk kan doen, wanneer twee mannen komen aangerend.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gebroken arm

Als ze de deur opentrappen, breken ze de onderarm van de vrouw. Ze wordt met een mes en een vuurwapen bedreigd, en moet ondanks de gebroken arm de kassa openmaken. Terwijl een van de overvallers op de uitkijk staat, haalt de ander het geld uit de vrijwel lege kassa en stopt dat in zijn Lidl-tas. Samen rennen ze weg richting het Poortgebouw in Rotterdam. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement

Een van de overvallers droeg een Anonymous-masker, de ander had een bivakmuts op, maar de kapster zag nog wel dat hij bruine ogen had en een lichtgetinte huid. Een paar minuten voor de overval is een van hen mogelijk onvermomd te zien op bewakingsbeelden. 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar