Overval op tankstation aan de Spoorlaan

Dader met vuurwapen bedreigt medewerkster

In het centrum van Tilburg, aan de Spoorlaan, werd op de vroege ochtend van vrijdag 27 januari 2017 een tankstation overvallen. Behalve geld en sigaretten nam de dader ook de telefoon van een medewerkster mee.

Alarm

Bij het AVIA-tankstation aan de Tilburgse Spoorlaan komt op 27 januari een medewerkster om 6.40 uur aan op haar werk. Terwijl ze de deur openmaakt, staat er ineens een man bij haar die een wapen in haar rug duwt. Hij dwingt haar het alarm uit te zetten, waarna ze samen door de shop heen naar het kantoor lopen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kluis

Onder dwang maakt de medewerkster een kast open waarin onder meer sloffen sigaretten worden bewaard. Daarvan grijpt de overvaller er een aantal. Zijn slachtoffer geeft hem het weinige geld waar ze bij kan, maar van de kluis waar hij op uit is heeft zij de sleutel niet.

Nadat hij de medewerkster ook haar telefoon afhandig heeft gemaakt, gaat de dader er vandoor. Op zijn weg naar buiten grijpt hij nog wat extra rookwaar uit het schap en ook wat andere kleinigheden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bewakingsbeelden

De politie hoopt dat iemand de overvaller herkent aan de hand van de bewakingsbeelden. Het betreft een lichtgetinte man van vermoedelijk 1.70 tot 1.75 meter lang. Volgens het slachtoffer spreekt hij Nederlands zonder opvallend accent.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de man op de bewakingsbeelden?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Heeft u iets gezien in de buurt van het AVIA-tankstation, die 27e januari tussen 6.30 en 7.00 uur, dat van belang kan zijn?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar