Overval speelhal bungalowpark

Opsporing Verzocht Preloader

Twee overvallers zijn in het park niet op zoek naar plezier en vertier…

update

6 tips in deze zaak.

Op maandagavond 16 december 2013 om 22.00 uur wordt een vrouw (23) in de speelhal van een groot bungalowpark in Kempervennen, vlakbij de plaats Westerhoven, overvallen. Zij is net aan het afsluiten als zij door twee mannen wordt overvallen. Ze sleuren haar mee naar de kluis en willen geld. Als alle kluizen open zijn, wordt ze vastgebonden. Ze pakken een karretje van buiten, slepen daar de tassen met geld op en rennen vervolgens weg door de achterdeur.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

De daders zijn twee blanke of lichtgetinte mannen, ze hebben een normaal postuur en spreken Nederlands zonder duidelijk accent. Ze droegen die avond allebei een spijkerbroek en donkere bovenkleding. Ze hadden drie grote tassen bij zich, twee zwarte en een blauwe.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

Daarnaast zijn de daders op een niet logische manier gevlucht. Ze zijn na de overval in de buurt van  de huisjes 228 tot 235 geweest. Die plek ligt niet in de buurt van de snelste vluchtroute.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Buit

De daders begonnen toen ze vertrokken uit de automatenhal met heel veel geld, maar de buit was kennelijk zo zwaar dat de daders tijdens hun vlucht zakjes met geld hebben moeten achterlaten in het park. Uiteindelijk hielden zij toch nog enkele duizenden euro's over.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kar

Op deze plek werd na de overval hun karretje en zakjes met muntgeld teruggevonden. Ook richting het water lagen geldzakken.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Voorverkenning

De daders waren zo goed op de hoogte dat ze mogelijk al in de automatenhal zijn geweest. En mogelijk hebben ze in de periode voor 16 december een huisje gehuurd in de Kempervennen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op maandagavond 16 december 2013 om 22.00 uur getuige geweest van de overval van de speelhal van een groot bungalowpark in Kempervennen?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er in de avond van maandag 16 december of in de vroege morgen van dinsdag 17 december iets gezien in of in de omgeving van bungalowpark De Kempervennen wat met de overval te maken zou kunnen hebben?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet of heeft een vermoeden wie de daders zijn, mogelijk in combinatie met de grote hoeveelheid muntgeld die zij hebben buitgemaakt?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders in de buurt van huisje 234 gezien waar ze hun karretje gedumpt hebben?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders zakken muntgeld zien dumpen?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders in de periode voor 16 december in de Kempervennen gezien?

Kijk ook eens naar