Overvaller met bijzondere schoenen gezocht

De politie wil informatie over twee overvallers, een van hen droeg bijzondere schoenen. De twee mannen overvielen op zaterdagavond 7 oktober 2017 rond 23.20 uur snackbar Verhage aan de Oude Watering in Rotterdam.

update

U dacht ontzettend goed mee, de politie heeft inmiddels meer dan 85 tips binnen over de bijzondere uitvoering van de Nike-schoen van de ene, en waar die worden verkocht. Dat helpt het onderzoek, maar de politie vermoedt ook dat er nog mensen zijn die gewoon de namen van de overvallers kennen, geef dat alstublieft nog door, maar ze zijn goed aan de slag daar in Rotterdam.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Joggingbroek binnenstebuiten

Die 7 oktober is een van de twee medewerkers alvast de deurmat tussen de bloembakken aan het oprollen, wanneer twee mannen komen aangerend. Ze hebben allebei een mes. Een van de daders is waarschijnlijk donkergetint en opvallend genoeg draagt hij zijn joggingbroek binnenstebuiten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bijzondere uitvoering Nike-schoenen

De andere dader heeft niet alleen een tas bij zich die misschien iemand herkent maar vooral zijn schoenen zijn bijzonder: Nike-sportschoenen, maar in een uitvoering met een hele bijzondere hiel. De uitvoering met deze hiel wordt volgens Nike zelf officieel niet zo verkocht in Nederland. Mogelijk heeft hij ze uit het buitenland of via internet gekocht, maar waar dan? 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

De twee renden na de overval weg via de Fleringenstraat richting de Cannenburchstraat.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar