Overvaller met neppistool pakt ineens slagersmes

Zondag 23 september 2018 kreeg de Gall & Gall aan de Jacob Catsstraat onaangenaam bezoek van een overvaller met een speelgoedpistool. Doordat de medewerker het speelgoed direct herkende, probeerde hij zijn belager de winkel uit te jagen. Hierop trok de overvaller ineens een vlijmscherp slagersmes uit zijn jaszak.

update

Er zijn zes tips binnengekomen en er is zelfs een mogelijke naam van de dader genoemd. Bedankt!

Die middag rond 14.15 uur probeert de medewerker dapper van zich af te slaan met een aantal drankflessen. Het duurt enige tijd voordat de overvaller afdruipt zonder buit.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Medewerker gewond

De overvaller heeft de medewerker een aantal keer gestoken, onder andere in zijn arm en duim. Het slachtoffer had pas nadat de overvaller de winkel uit was door dat hij behoorlijk bloedde.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Jensiusstraat

De dader is aan komen lopen via de Jensiusstraat en is na de overval in dezelfde richting gevlucht. Heeft u deze man zien lopen, laat het de politie weten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Opvallend loopje

De fors gebouwde overvaller is vermoedelijk tussen 20 en 30 jaar oud en ongeveer 1.70 meter lang. Hij was gekleed in een halflange grijze jas, een donkere broek en donkere sportschoenen. Hij had zijn gezicht bedekt met een bivakmuts en droeg een capuchon. Daarnaast had hij een opvallend loopje; een beetje waggelend en met zijn voeten naar buiten.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de overvaller is?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets gezien van de overval bij de Gall & Gall, zondag 23 september 2018 in Rotterdam?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar