Ramkraak bij brillenwinkel

Drie ramkrakers plunderen in de nacht van zondag 2 op maandag 3 september een brillenwinkel aan De Lind. Ze gaan ervandoor met een enorme buit: zo’n 95 duizend euro aan brillen.

update

Waardevolle tips onder de 9 reacties, waarmee het onderzoek goed wordt geholpen.

Vermoedelijk stappen twee van de drie daders uit de auto, voordat hun handlanger er rond 02.55 uur de winkelpui mee ramt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kostbare brillen

Eenmaal binnen, steelt het drietal binnen enkele minuten zo'n 300 brillen. Het is hen vooral te doen om kostbare merkmonturen en zonnebrillen van bijvoorbeeld Cartier, Dsquared en Tag Heuer.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar de grote hoeveelheid zonnebrillen is gebleven? Heeft u die mogelijk te koop aangeboden gezien?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Auto gestolen in Tilburg

De gebruikte auto is een rode Citroën Saxo uit 1998 die kort voor de ramkraak werd gestolen in Tilburg.De Saxo is daar tussen zondag 2 september 11.30 uur en maandag 3 september 02.30 uur weggenomen van de Kasteel Doorwerthstraat.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets gezien, op 2 of 3 september 2018, van de diefstal van de rode Citroën Saxo op de Kasteel Doorwerthstraat in Tilburg?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vluchtroute

De daders laten de gestolen auto achter bij de brillenwinkel en gaan er te voet vandoor. Ze rennen richting de Peperstraat en vervolgens achter de Joanneskerk langs, waarna ze vermoedelijk een brandgang in lopen die uitkomt op de Oude Haarenseweg. Daarna is het onduidelijk hoe het drietal zich verplaatst heeft en waarheen. Mogelijk hebben ze een vluchtauto gebruikt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Een van de drie overvallers droeg een muts en een tweede een baseballcap en een bril. De derde dader is iets beter te zien. Hij heeft gemillimeterd haar en droeg een groen jack.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent een of meerdere daders op de getoonde beelden?

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar