Rappe babbeltruc bij kassa

Een jonge vrouw met vlugge handen dupeerde op 14 september 2019 de Baby Superstore in Tilburg. Ze pakte het geld waarmee ze afrekende heel even terug van de caissière en wist er ongezien wat van achter te houden.

update
teaser-date

31-03-2020 21:17

Inmiddels zijn er meer dan 20 tips binnengekomen over deze vrouwen met hun gehaaide truc. Blijf naar hen uitkijken!

De vrouw was samen met een andere vrouw in de winkel om een prijzige kinderwagen te kopen. Die rekende ze contant af met een stapeltje bankbiljetten, dat ze op de toonbank legde.

Druk praten

Voordat de caissière het geld in de kassa kan opbergen, beginnen de twee vrouwen druk te praten. Dat doen ze in gebrekkig Nederlands met een Oost-Europees accent. Daarbij pakt de blonde van de twee het stapeltje weer.
Het lijkt erom te gaan dat de vrouwen een getekende kassabon willen.
Wanneer de caissière belooft dat het in orde komt, krijgt ze het geld terug. Dat bergt ze nietsvermoedend op in de kassalade, want ze had het al nageteld en op echtheid gecontroleerd.

Achterover gedrukt

Helaas heeft de blonde verdachte, zo blijkt uit het vertraagd afspelen van de camerabeelden, razendsnel wat biljetten achterover gedrukt. Dat ziet er zo geoefend uit dat het aannemelijk is dat deze vrouw vaker dit soort trucs uithaalt, mogelijk in gezelschap van diezelfde tweede vrouw.

Buitenlandse Opel Zafira

Op de parkeerplaats daar aan de Ringbaan-Zuid werd het tweetal opgewacht door een man met een metallic grijze Opel Zafira. Ook blijkt er een klein kind bij het gezelschap te horen. Met z’n vieren stappen ze in en rijden ze weg. De auto heeft buitenlandse, witte kentekenplaten.

Wie zijn de vrouwen op de beelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar