Robby Klomp (44) neergestoken toen hij probeerde een vechtpartij te sussen

De boel proberen te sussen; dat heeft de 44-jarige Robby Klomp vermoedelijk het leven gekost. Maandagavond 23 december 2019 probeerde hij in te grijpen bij een vechtpartij op de Rammenasdreef in Spijkenisse, maar werd vervolgens zelf meerdere keren gestoken.

Robby Klomp werd zwaargewond aangetroffen en is ter plekke overleden door bloedverlies. Volgens getuigen is hij in een worsteling geraakt met meerdere onbekende personen.

Mannen in auto

Het gebeurde die maandagavond rond 23.50 uur. Er is gezien dat een donkere auto, met daarin vermoedelijk meerdere mannen, na het incident is weggereden. Deze auto is zowel voor als na de vechtpartij gefilmd door bewakingscamera’s.

Mogelijk hebben de inzittenden iets te maken met het incident. Herkent u de auto of heeft u mogelijk iets gezien van de vechtpartij? Neem alstublieft contact op met de politie.

Witte Volkswagen Polo

Er is slechts één manier om bij de plaats delict te komen; via de Lijnzaaddreef en de Vlasdreef. Op beelden is te zien hoe de auto met de mannen rond 23.42 uur aan komt rijden.

Witte auto met mogelijke getuigen Preloader
Witte auto met mogelijke getuigen
Witte auto met mogelijke getuigen Preloader

Kort daarna verschijnt ook een witte auto, waarschijnlijk een Volkswagen Polo. Daarin zaten vermoedelijk twee vrouwen, die kort na het incident weer wegreden. Neem alstublieft contact op als u dit was of als u de witte auto herkent; de inzittenden zijn mogelijk belangrijke getuigen.

Help het onderzoek verder

Ieder detail kan het onderzoek naar de daders verder helpen. Als u iets heeft gezien, gehoord of als u bovengenoemde auto’s herkent, geef het door.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 079 - 3458999

ONLINE TIP DOORGEVEN

Betuig uw medeleven

Om een bericht te sturen aan de nabestaanden van Robby Klomp, gebruikt u de link hieronder.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar