Schietincident in de Heemraadstraat

Donderdagavond 10 augustus 2017 horen in Rotterdam bewoners van de Heemraadstraat schoten, en niet veel later meldt zich ook een slachtoffer bij de politie. Hij is door twee mannen onder vuur genomen terwijl hij in zijn geparkeerde auto zat.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Beelden van vermoedelijke daders

De man is niet geraakt, maar kan de rechercheurs niets vertellen over de mannen die op hem hebben geschoten. De beschieting zelf staat niet op bewakingsbeelden. Maar de vermoedelijke daders zijn wel gefilmd toen ze daar naartoe liepen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement dader 1

De man links draagt een bodywarmer met licht logo op de borst. Hij weet zijn gezicht redelijk buiten beeld te houden, als hij wegloopt zien we wel nog aan het logo achterop dat zijn schoenen van Nike Jordan zijn.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement dader 2

De ander lijkt wat getint, heeft donker kort haar en wenkbrauwen en een baardje. Het is niet helemaal duidelijk wat voor pet hij draagt. Pas als we hem op zijn rug zien, vallen de strepen op zijn trainingspak op.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar