Schietincident in woning, twee verdachten op beeld

Op woensdagavond 20 oktober 2021 werd, in de Rembrandtstraat in Rotterdam, een man in zijn eigen woning beschoten en daarbij in een been geraakt. De politie vraagt om herkenning van twee verdachten, van wie er beelden zijn.

De twee gezochte mannen waren in de woning tijdens het schietincident. Ze lijken contact te hebben gehad met de inzittende(n) van een grijze Ford Focus. Ook over die persoon of personen en over de auto ontvangt de politie heel graag informatie.

update
teaser-date

11-01-2022 20:21

Sinds de uitzending zijn er tien tips binnengekomen, bedankt daarvoor! Meer informatie blijft welkom.

Vlucht via Jacob Catsstraat

Van de twee gefilmde mannen is de ene duidelijk slanker dan de andere. Hij droeg een lichte spijkerbroek, een donker jack, een petje en een mondmasker. De wat meer gezette man had louter donkerkleurige kleding aan met op zijn hoody in wit de verticale tekst ‘DSquared2’.
Onduidelijk is nog hoe het duo de woning binnen wist te komen. Na het schietincident renden ze samen richting de Jacob Catsstraat. Vanaf daar ging één van hen richting de Noordmolenstraat en de ander richting de Noordsingel. Neem alstublieft contact op als u daarvan iets heeft gezien.

Deel uw informatie

  • Wie herkent (één van) de mannen op de camerabeelden?
  • Wie weet iets over de grijze Ford Focus en/of de inzittende(n) ervan?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar