Schietpartij

Opsporing Verzocht Preloader

Na een schietpartij met zware wapens volgt een wilde achtervolging.

update

7 tips, over de man met de hanenkam en Audi’s met schade.

Woensdag 15 januari 2014 rond 08.15 uur werd op de kruising Beatrixweg / JF Kennedybaan een auto achtervolgd door een Audi en een VW Jetta.  Er volgt een wildwest tafereel waarbij getuigen de vonken van het wegdek zien vliegen. Op zijn vlucht botst het slachtoffer tegen een taxibusje met schoolkinderen. Het is een wonder dat er geen slachtoffers zijn gevallen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Ontbrekende dader

Inmiddels zijn voor deze zaak al vier mannen aangehouden. Naar één man is de politie nog op zoek. Dit is een getinte man, 25-35 jaar en 1.70 tot 1.75 meter lang. Opvallend aan hem is een "hanenkam" midden over zijn hoofd, waarbij de zijkanten heel kort zijn opgeschoren.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Donkere Audi

Naast de nog ontbrekende Audi van de achtervolging wil de politie ook informatie over een andere, donkere, Audi die woensdagochtend 15 januari in het Brabantse Oijen is gezien. Het gaat om een donkere, 5-deurs Audi hatchback, een oud model, donkerkleurig en hoekig. Hij moet schade hebben aan de rechter-zijvoorkant. Deze auto is verdwenen en niet meer gezien.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de ontbrekende dader met de hanenkam is en/of waar hij nu verblijft?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar de Audi van de achtervolging is gebleven?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft die auto, samen met de VW Jetta, woensdagochtend 15 januari in de omgeving van Oss, Lithoijen gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkennen zichzelf als de inzittenden van de andere Audi, de hatchback, die voor het laatst in Oijen is gezien, of weet wie dit zijn?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft in het algemeen informatie over deze schietpartij en heeft hierover nog niet met de politie gesproken?

Kijk ook eens naar