Scooterrijder overvalt snackbar

Aan de Händelstraat in Vlaardingen stormt op 30 november 2017 een gewapende man een snackbar binnen. Hij gedraagt zich agressief, bedreigt het personeel en eist geld.

update

De agressieve overvaller is nog niet herkend. Blijf meedenken en deel de beelden.

Vuurwapen

Het is rond 21.45 uur die donderdag wanneer de overvaller binnenkomt. Hij trekt onmiddellijk een vuurwapen en bedreigt daarmee de medewerkers.

De overvaller gedraagt zich zeer agressief en vraagt naar een kluis, maar die is er niet. Hij slaat met zijn wapen een medewerker en bedreigt de andere personeelsleden op grove wijze.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Twee minuten nadat hij binnenkwam, verlaat de overvaller de snackbar met een tas waar de buit in zit.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kenmerken dader

Van de dader zijn er bewakingsbeelden. Hij hield tijdens de overval zijn helm op, maar mogelijk herkent iemand hem toch. Kijkt u naar zijn manier van bewegen, naar de kleding die hij aanhad en naar de schoudertas die hij mee de snackbar uit nam. Volgens de slachtoffers heeft de overvaller een donkere huidskleur en spreekt hij met een Antilliaans accent.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

(Motor)scooter

Wellicht zegt de helm met witte strepen u iets? Die is vermoedelijk van het merk Airo, type Mathisse II, en was niet alleen voor vermomming bedoeld; de dader reed die avond op een (motor)scooter.

Op die scooter is hij naar de snackbar toe gereden over de Sweelinckstraat vanuit de richting van de Valeriusstraat. Na de overval vluchtte hij over diezelfde Sweelinckstraat, maar nu in de richting van de Mahlerstraat.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de man is die op 30 november 2017 de gewapende overval pleegde op een snackbar aan de Händelstraat in Vlaardingen?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar