Specifieke getuigen gezocht in onderzoek dood Peter Langenberg

De 56-jarige Peter Langenberg werd op zondag 17 april 2022 dood gevonden in het duingebied bij Egmond aan Zee. Er zit een 29-jarige verdachte vast uit diezelfde plaats. De meeste spullen van het slachtoffer zijn nog zoek en mede daarom zou de politie heel graag in contact komen met twee specifieke, mogelijke getuigen.

Vermoedelijk Duits echtpaar

Het gaat om een vermoedelijk Duits sprekend echtpaar. Zij hebben de telefoon van meneer Langenberg gevonden en netjes afgegeven bij een plaatselijke boekwinkel. Deze mensen, waarschijnlijk vijftigers, kunnen de politie hopelijk meer vertellen over in ieder geval de vindplek.

Belangrijke sporen

De kleding, rugzak en kniebrace van het slachtoffer zijn nog niet teruggevonden. Die kunnen belangrijke sporen bevatten en zijn mogelijk ergens verstopt of gedumpt.
Weet of vermoedt u iets over die spullen, neem alstublieft contact op met de politie. Ook als u een idee heeft wie de vermoedelijk Duitse man en vrouw kunnen zijn, hoort de politie heel graag van u.

Het 56-jarige slachtoffer Peter Langenberg Preloader
Het 56-jarige slachtoffer Peter Langenberg
Het 56-jarige slachtoffer Peter Langenberg Preloader
update
teaser-date

24-05-2022 21:04

Een oplettende tipgever wist te melden dat er een kniebrace en mogelijk wat kledingstukken waren aangetroffen. Onderzoek wees echter uit dat die niet van meneer Langenberg waren. Ieder beetje informatie, hoe onbelangrijk ook het mogelijk kan lijken,  is in dit onderzoek nog erg welkom.

Deel uw informatie

De twee mogelijke getuigen zijn in Duitsland op televisie getoond in het opsporingsprogramma ‘Aktenzeichen XY … ungelöst’, maar dat leidde nog niet tot hun identiteit.
Hopelijk herkent iemand hen alsnog. Werkte u in april in de Egmondse horeca bijvoorbeeld of verbleef u als toerist in de badplaats, kijk a.u.b. goed naar de beelden. Alle manieren om een tip door te geven staan hieronder.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar