Steekincident bijna fataal, toedracht onduidelijk

Langs de Oldenzaalsestraat in Enschede werd op zondagavond 28 november 2021 een zwaargewonde man aangetroffen. Hij bleek te zijn neergestoken en verkeerde in kritieke toestand. De politie roept getuigen op zich te melden.

Het slachtoffer is inmiddels buiten levensgevaar, maar nog niet aanspreekbaar. Mede daardoor is nog onduidelijk wat zich die avond heeft afgespeeld. Er gaan geruchten dat het steekincident met drugs te maken zou hebben, maar er kan ook een heel andere aanleiding zijn geweest.

update
teaser-date

07-12-2021 19:51

De politie ontving mogelijk belangrijke informatie over de toedracht van het steekincident, maar herhaalt de oproep aan getuigen om zich te melden. Denk niet dat wat u weet of heeft gezien er niet toe doet; ieder detail kan van belang zijn.

Getuigenoproep

De 31-jarige man werd, niet ver van de kruising met De Heurne, aangetroffen in een drooggevallen ‘wadi’. Dat is een soort greppel, bedoeld om regenwater af te voeren. De wadi bevindt zich ongeveer ter hoogte van snackbar De Heurne.
Vlakbij zou een groepje mannen hebben gestaan. Met hen wil de politie heel graag spreken. Ook iedereen die tussen 18.30 en 19.00 uur die zondag in de omgeving was en iets van het incident heeft gezien of gehoord, wordt gevraagd contact op te nemen.

Upload uw beelden

Beschikt u over beeldmateriaal dat van belang kan zijn, bijvoorbeeld van een dashcam of bewakingscamera? Deel het alstublieft met de politie; dat kan direct via het tipformulier hieronder.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar