Straatrovers mishandelen 55-jarige man

Twee mannen mishandelden zondagochtend 28 oktober een 55-jarige man op de hoek van de Cabralstraat en de Hudsonstraat. Voordat de daders hun slachtoffer alleen en bewusteloos achterlieten, roofden ze nog snel zijn zakken leeg.

update

Er is pas één tip binnengekomen over deze mannen. Herkent u dit gewelddadige duo? Geef het door!

 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Het slachtoffer werd die ochtend rond 05.15 uur aangesproken door de mannen op een snorfiets. Op bewakingsbeelden is te zien hoe één van hen ineens een doos richting de 55-jarige man smijt. Wanneer hij probeert weg te komen, volgt een harde trap in zijn rug.

Daar blijft het niet bij, want op de beelden is ook te zien hoe één van hen een pallet op het slachtoffer neer laat komen. Nadat de man roerloos blijft liggen, zoeken ze uitgebreid zijn zakken door op waardevolle spullen. Uiteindelijk gaan ze ervandoor met een portemonnee en telefoon.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement straatrovers

Eén van de man heeft kort, donker haar en een licht getinte huidskleur. Hij droeg een zwarte jas met capuchon en zwarte gympen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

De andere man droeg donkere kleding, een pet en een heuptasje. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Weet u wie deze mannen zijn? Tip de politie! Dit kan ook anoniem via 0800-7000

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar