Tekening van onbekende, vermoorde vrouw

Beloning € 15.000

Ondanks de ruim 400 binnengekomen tips, is de identiteit van de op 22 juni 2019 dood gevonden vrouw nog altijd een raadsel. De politie hoopt dat iemand haar herkent aan de hand van een postmortem-tekening. Op de tekening is te zien hoe de vrouw er vermoedelijk bij leven uitzag.

Een voorbijganger trof de overleden vrouw op 22 juni 2019 aan in een weiland in Westdorpe. Vermoedelijk is ze elders doodgeschoten en in het weiland achtergelaten.

Uit sectie is gebleken dat haar baarmoeder, eierstokken en galblaas zijn verwijderd. Ook heeft de vrouw ooit een blindedarmoperatie ondergaan.

Onbekende vrouw Westdorpe Preloader
Onbekende vrouw Westdorpe Preloader

Identiteit onbekend

  • Lichte huidskleur
  • rossig haar
  • tussen 50 en 65 jaar oud
  • ongeveer 1.60 meter lang
  • rond 60 kilogram.

Eerder werden foto’s van het slachtoffer verspreid. Hopelijk herkent iemand de vrouw met behulp van de tekening en de foto’s. 

Veel reacties, ook uit het buitenland

De politie is ontzettend dankbaar voor de honderden reacties. Hoewel er nog een paar tips in het buitenland nagelopen moeten worden, is de rest inmiddels onderzocht.
Enkele tips gingen over een verdwenen Duitse mevrouw Ritschel en een verdwenen Noorse mevrouw Hagen maar met hen is er geen DNA-match.

Naamloos graf

Begrafenis onbekende vrouw Westdorpe Preloader
Begrafenis onbekende vrouw Westdorpe
Begrafenis onbekende vrouw Westdorpe Preloader

Het lichaam van de vrouw is in augustus 2019 begraven in een naamloos graf. Volgens Omroep Zeeland waren er zo’n tien mensen bij de begrafenis aanwezig, onder wie burgemeester Jan Lonink van Terneuzen.

Help het onderzoek verder

Weet u wie de vrouw mogelijk is? Neem alstublieft contact op met de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar