Texaco tankstation mikpunt van inbrekers

Afgelopen september werd tot twee keer toe geprobeerd in te breken in een tankstation aan de Poort in Houten. De eerste keer - 17 september - lukt dat niet omdat ze niet binnen konden komen. De tweede keer - ruim een week later - konden ze wel binnenkomen maar vertrokken de daders weer zonder buit. Het lijkt dat het om dezelfde, jonge daders gaat.

update

5 tips, er werd doorgegeven dat de handschoenen van de mannen bij de Action te koop zijn. Zeker een van de inbrekers is erg herkenbaar: wie is het?

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Poging

Op bewakingsbeelden van zondagochtend 17 september zijn bij het tankstation omstreeks 07.00 uur drie mannen te zien. Ze proberen de toegangsdeur in te trappen maar dat lukt niet. Als het alarm afgaat, kiezen ze het hazenpad. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Inbraak gelukt

Op dinsdagavond 26 september gaat om 23.30 uur weer het alarm van de shop af. Dit keer ziet men wel kans om binnen te komen met behulp van een breekijzer en sloopbeitel. Alle drie de jonge mannen dragen opvallende, rood met grijze werkhandschoenen. Twee van de mannen proberen tevergeefs de kluis te openen maar als het alarm afgaat vluchten ze ook weer snel, zonder buit. Het lijkt er sterk op dat het om dezelfde mannen gaat als die het een week eerder ook probeerden. 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar