Twee jonge mannen overvallen nieuwe tabakszaak

Een tabakszaak aan de Molenvliet in de Rotterdamse wijk Lombardijen was pas zes dagen open toen op vrijdag 18 februari 2022 twee nog onbekende mannen binnenvielen. Ze bedreigden met een vuurwapen de aanwezige eigenares, maar eisten opvallend genoeg géén geld.

Er wás in de winkel ook geen contant geld aanwezig. Mogelijk wisten de overvallers dat van tevoren, wat een belangrijk aanknopingspunt kan zijn. Het tweetal ging er uiteindelijk vandoor met een flink aantal pakjes sigaretten.

De tabakszaak in Lombardijen Preloader
De tabakszaak in Lombardijen
De tabakszaak in Lombardijen Preloader

Eigenares mishandeld

Allebei de daders droegen een bivakmuts, maar het slachtoffer heeft desondanks de politie wat details kunnen vertellen. Het zou gaan om twee mannen met een donkere huidskleur, beiden rond 20 jaar oud, met donkerkleurige kleding aan. De jas van één van de jonge mannen was blauw.
Het duo dreigde niet alleen met het vuurwapen, maar sloegen het slachtoffer er ook mee op haar hoofd. Daarnaast hebben ze haar tijdens de ontstane worsteling plukken haar uit het hoofd getrokken.

Help de politie

De vermoedelijk nog jonge overvallers beschikten op 18 februari 2022 ineens over een grote hoeveelheid sigaretten. Mogelijk hebben ze die ergens te koop aangeboden.
Heeft u een idee wie de daders zouden kunnen zijn, neem alstublieft contact op met de politie. Dat kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar