Twee mannen ernstig mishandeld; politie toont mogelijke daders

De politie in Eindhoven vraagt u mee te denken over camerabeelden van  de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 augustus 2022. Twee personen op die beelden zijn vermoedelijke verdachten van ernstige mishandeling en een aantal anderen kunnen belangrijke getuigen zijn.

Twee slachtoffers waren uit geweest op het Stratumseind. Ze liepen richting het station om daar een taxi te nemen, toen ze op de Vestdijk werden aangesproken door een groepje jongens. Dat ging op een vervelende, provocerende manier. Nadat de slachtoffers afhoudend reageerden, ging het heel snel mis.

Vermoedelijke daders

Het gebeurde tussen 05.00 en 05.30 uur ter hoogte van hotel Pullman. Uit analyse van camerabeelden uit de omgeving blijkt dat de mogelijke daders die ochtend ook bij station Eindhoven zijn geweest. Daar zijn ze, zoals u hierboven kunt zien, behoorlijk duidelijk vastgelegd.
Geef het alstublieft door als u iets weet of vermoedt over (een van) deze twee mannen. Ze ogen begin twintig en lijken een licht getinte huidskleur te hebben. In elk geval één van hen is een roker.

Meld het a.u.b. als u weet wie deze mannen zijn Preloader
Meld het a.u.b. als u weet wie deze mannen zijn
Meld het a.u.b. als u weet wie deze mannen zijn Preloader

Mogelijke getuigen

Op de camerabeelden hieronder is een aantal mensen te zien die mogelijk getuige zijn geweest van het geweld. Met hen zou de politie graag spreken. Herken je jezelf op de beelden of weet u wie de mogelijke getuigen kunnen zijn, neem contact op; dat mag anoniem.

Help de politie

Wie herkent (een van) de vermoedelijke verdachten?
Wie heeft de mishandeling gezien en/of herkent iemand op de beelden van mogelijke getuigen?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar