Tyrece Balbin voortvluchtig na dodelijk steekincident bij Pier

Ondanks vier aanhoudingen is het steekincident bij de Scheveningse Pier, dat de 19-jarige Cennethson ‘ChuChu’ Janga op maandag 10 augustus het leven kostte, nog niet opgelost. De politie geeft de identiteit vrij van een 20-jarige Amsterdammer die van betrokkenheid wordt verdacht.

update
teaser-date

03-11-2020 20:25

Er kwamen zo'n tien tips binnen over Balbin. Ook liet hij zelf van zich horen via social media. Helaas heeft hij zich nog niet gemeld bij de politie.

 Vuurwapen

Van de gezochte Tyrece Raoul Balbin zijn op social media beelden opgedoken waarop te zien is dat hij daar in Scheveningen met een vuurwapen rondliep. De politie gaat ervan uit dat hij bij het fatale incident betrokken is geweest, maar Balbin (20) is sindsdien voortvluchtig.

Vier aanhoudingen

In onze uitzending van 1 september 2020 meldden we u dat er drie aanhoudingen zijn verricht in dit onderzoek. Eén van de verdachten, een 17-jarige Rotterdammer, is inmiddels op vrije voeten. Hij blijft echter verdachte in deze zaak.
Later in september is een vierde verdachte aangehouden. Deze 19-jarige man uit Rotterdam zit op dit moment vast, net als de twee al eerder aangehouden Amsterdammers van allebei 20 jaar oud.

Deel uw informatie

De 20-jarige Tyrece Raoul Balbin, ook wel Tyloose of Ty genoemd, wordt dus nog gezocht. Geef het alstublieft door als u weet waar hij mogelijk verblijft of waar hij de afgelopen tijd is geweest. Benadert u Balbin niet zelf, maar waarschuw als u hem ziet direct de politie. Hij beschikt mogelijk over een vuurwapen.

Tyrece Raoul Balbin, ook bekend als ‘Tyloose’ en ‘Ty’ Preloader
Tyrece Raoul Balbin, ook bekend als ‘Tyloose’ en ‘Ty’
Tyrece Raoul Balbin, ook bekend als ‘Tyloose’ en ‘Ty’ Preloader

U kunt uw informatie desgewenst anoniem doorgeven via ‘M’ of in een vertrouwelijk gesprek met iemand van het Team Nationale Inlichtingen.

Help de politie

Wie weet waar Tyrece Balbin is?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459876

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de nabestaanden

Via onderstaande link kunt u de nabestaanden van Cennethson Janga een bericht sturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar