Verdachte van poging doodslag nog op vrije voeten

Bij een Albert Heijn-filiaal aan de Goudse Rijweg in Rotterdam liep wat een klein akkefietje leek, enorm uit de hand. Rond 20.15 uur op maandag 5 september 2022 haalde een betrokkene ineens een vuurwapen tevoorschijn. Hij schoot ook echt en de kogels schampten twee slachtoffers.

De schutter trok die avond op met een man wiens identiteit ook nog niet bekend is bij de politie. Omdat die tweede persoon niet de schutter is, is hij op de beelden onherkenbaar gemaakt. De politie wil wel graag weten wie hij is en met hem in contact komen.

Beelden schutter

Van de verdachte die heeft geschoten, kan de politie u diverse beelden tonen. Weet of vermoedt u wie deze schutter kan zijn, neem dan alstublieft contact op met de politie.

Kenmerken verdachte

De schutter had die 5e september korte dreadlocks en had een schoudertas bij zich van het merk Louis Vuitton. Hij droeg een lichtblauw t-shirt, een lichtblauwe spijkerbroek en witte sokken in badslippers. Deze man wordt verdacht van een poging tot doodslag.
Op de camerabeelden is een verkleuring waarneembaar op de onderarm van deze verdachte. Dat zou mogelijk om een tatoeage of misschien een huidaandoening kunnen gaan.

Geef uw tip door

Wie is de schutter op de camerabeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar