Verdachten woninginbraak duidelijk op beeld

Een 14-jarige jongen was alleen thuis en zat te leren voor een toets toen hij gebonk hoorde in huis. Toen hij poolshoogte nam, stuitte hij op twee onbekende mannen.

update
teaser-date

11-02-2020 20:58

Dankzij meer dan 400 tips is het inmiddels duidelijk waar de auto vandaan komt. Naar de mannen is de politie nog altijd op zoek.

Dat duo heeft die woensdagmiddag 25 september 2019, de schuifpui geforceerd aan de achterkant van de woning aan de Gerrit Verrijstkade. 
Gelukkig schrokken de inbrekers net zo hard van de 14-jarige jongen als hij van hen: de twee mannen gingen er direct vandoor.

Kentekenplaten

De inbrekers waren waarschijnlijk in een witte Volkswagen naar de wijk Nesselande gekomen. Op die auto zaten buitenlandse kentekenplaten: witte platen met zwarte cijfers en letters. Mogelijk weet iemand uit welk land deze kentekenplaten afkomstig zijn.

Herkenning gevraagd

De vermoedelijke inbrekers staan duidelijk op beeld. Kijkt u alstublieft of u ze herkent. Ook als u de mannen daar in de buurt van de Gerrit Verrijstkade heeft gezien, hoort de politie dat graag van u.

Geef uw tip door

Wie weet of vermoedt wie de twee verdachten zijn?
Wie heeft iets gezien van de inbraak?
Wie weet uit welk land het kenteken afkomstig is?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Sterktewens

Via onderstaande link kunt u een bericht sturen aan het geschrokken gezin.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar