Verouderingstekeningen van criminelen Taghi en Razzouki

Beloning € 100.000 ieder

Ze horen tot de meest gezochte criminelen van Nederland: Ridouan Taghi en Saïd Razzouki. De twee mannen zijn echter nog altijd niet gevonden. Onlangs zijn er verouderingstekeningen van het criminele duo gemaakt.

Het Openbaar Ministerie verdenkt het duo van het leiding geven aan een criminele organisatie en het beramen van en opdracht geven voor tenminste zes moorden, met name in Utrecht en het Gooi.

update
teaser-date

27-08-2019 20:35

Momenteel staat de teller al op 100 tips, en er komen nog dagelijks tips binnen. Deze tips variëren van dat ze één van de verdachten hebben gezien op verschillende plaatsen in Nederland, maar ook in het buitenland. Bedankt voor het meedenken!

Lees ook: ‘Verdacht van opdrachten tot moorden’.

Het is onduidelijk of de mannen in de tussentijd iets aan hun uiterlijk hebben veranderd, bijvoorbeeld door middel van plastische chirurgie. Op basis van de meest recente foto’s heeft de politie verouderingstekeningen gemaakt om aan te geven hoe Taghi en Razzouki er nu uit zouden kunnen zien.

Tekeningen Taghi

Ridouan Taghi, ‘verouderd’ met onder meer een baard

en een bril. Taghi is nu 41 jaar oud.Uw informatie over hem kunt u ook online doorgeven via het tipformulier.

En soortgelijke bewerkingen van de beeltenis van Saïd Razzouki, ‘ouder’ en met bril

en met onder meer een baard. Razzouki is inmiddels 47 jaar oud.Wit u over hem een tip doorgeven, kunt u dit online formulier invullen.

Verblijfplaatsen

Er wordt gespeculeerd dat het duo in Mexico of Colombia verblijft of elders in Midden- of Zuid-Amerika. De politie houdt ook serieus rekening met verblijfplaatsen in Spanje, Marokko en Dubai.

  • pointer Wie heeft informatie over de mogelijke verblijfplaatsen van Taghi en Razzouki?

De hoofdofficier van Justitie heeft een beloning uitgeloofd van tweemaal 100.000 euro voor de tip die leidt tot de verblijfplaatsen van Taghi en Razzouki.

Voortvluchtig

De twee mannen staan al anderhalf jaar op de Nationale Opsporingslijst, maar zijn nog altijd voortvluchtig. Ze worden verdacht van onder meer betrokkenheid bij de moorden op Samir Erraghib, Ranko Scekic, Hakim Changachi.Vanuit het buitenland een tip doorgeven kan via +31 79 345 9876.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 079 - 3458999

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar