Vondst lichaam Louis van Lent (71) in het water van de Aa vlakbij de Citadellaan

De politie heeft vragen over de verdachte.

update

3 mensen belden dat ze inderdaad het pickupje hadden zien rijden, dat is ontzettende belangrijke informatie. Als u zich nu realiseert dat u de man of dat wagentje ook die vrijdagochtend zag, bel dan alsnog. Het kan meer duidelijk maken over de dood van de ijzerhandelaar Louis van Lent (71).

Vrijdagochtend 5 september 2014 wordt in het water van de Aa in Den Bosch, vlakbij de Citadellaan, het levenloze lichaam van een oudere man gevonden. Het is de oud-ijzerhandelaar Louis van Lent (71), die daar vlakbij werkt. De man is wijd en zijd bekend, omdat hij altijd in de buurt rondrijdt met zijn kleine pick-up, een invalidenwagentje om ijzer op te halen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Arrestatie

Vrijdagochtend 5 september om 05.30 uur, een paar uur voordat het lichaam van de man wordt gevonden, rijdt er op de A2 bij Boxtel een invalidenautootje met 25 km per uur, zonder licht. De bestuurder weigert te stoppen voor de politie en wordt tegen de vangrail klemgezet. De pick-up blijkt het invalidenwagentje van de ijzerhandelaar te zijn en de bestuurder is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de ijzerhandelaar.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Tijdlijn

De puzzel van de tijdlijn die ochtend is echter nog niet compleet. De politie wil een aantal foto's van de verdachte laten zien omdat zij precies te weten moeten komen waar hij vrijdag 5 september is geweest, tot het moment dat hij werd aangetroffen op de A2. In het bijzonder wil de politie weten wie de man heel vroeg die ochtend mogelijk in Den Bosch heeft gezien, al dan niet met dat wagentje.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Verdachte

De verdachte is een man (23) uit Eindhoven, 1.65m, donkergetint en vrijdagochtend droeg hij een geel T-shirt en hij had rode strepen onderaan zijn trainingsbroek.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Citadellaan

De politie wil weten wie deze man vrijdagochtend 5 september heeft gezien tussen ongeveer 03.00 en 06.00 uur, mogelijk in de omgeving van de Citadellaan.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Boxtel

Daarnaast zoekt de politie mensen die iets hebben gezien van de tocht van deze auto van Den Bosch over de A2 richting Boxtel. Daar werd hij tegen 06.00 uur van de weg gehaald.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar de verdachte vrijdag 5 september is geweest tot het moment dat hij werd aangetroffen op de A2?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de verdachte heel vroeg die ochtend in Den Bosch gezien, al dan niet met het invalidenwagentje?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er vrijdagochtend 5 september 2014 aan de Citadellaan in Den Bosch tussen 03.00 en 06.00 uur iets afwijkends gezien wat met de dood van de man te maken heeft?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er iets gezien van de tocht van de invalidenwagen van Den Bosch over de A2 richting Boxtel?

Kijk ook eens naar