Vraagtekens rond mishandelde, Italiaanse vijftiger

Een man die zwaargewond werd gevonden in een Eindhovense woning heeft tot nog toe niet kunnen vertellen wat hem is overkomen. De politie weet nog niet waar de man zo ernstig is toegetakeld of wie dat gedaan heeft en waarom.

update
teaser-date

01-12-2022 15:03

De politie heeft helaas bekend moeten maken dat het slachtoffer op woensdagavond 30 november is overleden aan zijn verwondingen. Dat maakt het nóg belangrijker dat u niet blijft zwijgen als u informatie heeft die van belang kan zijn.

U kunt als u dat prettiger vindt ook anoniem vertellen wat u weet; bel dan 0800-7000 of vul een tipformulier in.

update
teaser-date

06-12-2022 20:32

Onderzoek leert dat het slachtoffer die maandag 21 november vanuit Venlo de trein naar Eindhoven nam. Hij liep op dat moment al moeilijk en het lijkt er dus op dat meneer al gewond was voor hij in Venlo aankwam.

Hoogstwaarschijnlijk was hij vanuit Keulen naar Nederland gereisd.

Woning aan de Bakkerstraat

Het slachtoffer is 54 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Italië. Hij is op maandagmiddag 21 november 2022 omstreeks 15.10 uur per trein aangekomen op station Eindhoven. Daarna heeft hij zich vermoedelijk opgehouden in de wijk Oud Woensel en bezocht hij een locatie aan de Hemelrijken.
Tegen de avond arriveerde de man bij de woning van een kennis aan de Bakkerstraat, waar hij de volgende dag werd aangetroffen.

Bakkerstraat in Eindhoven Preloader
Bakkerstraat in Eindhoven
Bakkerstraat in Eindhoven Preloader

Mogelijk vanuit Duitsland

De mogelijkheid bestaat dat de Italiaan is mishandeld voordat hij in Eindhoven aankwam. In dat geval is hij mogelijk iemand opgevallen; hij kan er gehavend of hulpbehoevend hebben uitgezien. Hij spreekt alleen Italiaans en gebrekkig Engels; wie weet viel dat iemand op.
Het slachtoffer droeg toen hij werd gevonden een blauwe spijkerbroek en een donkerkleurige jas met capuchon. Mogelijk is hij die maandag vanuit Duitsland naar Eindhoven gereisd. Weet u waar de 54-jarige man zijn verwondingen opliep, meld het alstublieft.

Deel uw informatie

  • Wie heeft de 54-jarige Italiaan op maandag 21 november tussen 15.10 en 18.00 uur gezien en/of gesproken in of rond station Eindhoven of in de wijk Oud Woensel?
  • Wie heeft hem elders in Nederland (of zelfs Duitsland) gezien?
  • Wie heeft camerabeelden waarop het slachtoffer te zien is?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar