Vrienden na stapavond ernstig mishandeld

Twee vrienden kregen het op 23 maart aan de stok met drie hen onbekende mannen. Na een verbale schermutseling werden de slachtoffers fysiek aangevallen en één van hen zeer ernstig mishandeld.

update

Er zijn tot nu toe negen tips binnengekomen over de daders. Heeft u meer informatie, laat het de politie weten!

 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Het gebeurde die zaterdagavond rond 23.15 uur op de Korte Lijnbaan ter hoogte van het Schouwburgplein. Terwijl het slachtoffer al op de grond lag, werd hij nog een aantal keer geslagen en meer dan eens hard tegen het hoofd getrapt.Zijn vriend die kwam aangesneld, kreeg ook een paar rake klappen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kenmerken daders

De man die het slachtoffer tegen het hoofd schopte, is vrij klein van stuk, stevig gebouwd en lijkt wat te trekken met zijn rechterbeen. Hij heeft donker haar en een stoppelbaardje. Die avond had hij een donkerkleurig jack aan, donkerkleurige schoenen en een blauwe spijkerbroek met lichte vegen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Aan de tweede dader valt direct zijn zilverkleurige jack op, een zogenoemde ‘bubblecoat’, mogelijk van het merk Nickelson. Deze man lijkt net als de andere twee daders licht getint en hij droeg tijdens de mishandeling sportschoenen en een donkere spijkerbroek.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

De derde man lijkt iets langer dan de andere twee en heeft een vrij slank postuur. Hij had een blauwe spijkerbroek aan, donkerkleurige schoenen en een donkerkleurige jas met een lichtkleurig vlak op de rug. Onder zijn lichtkleurige capuchon had hij een zwarte pet op.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent een of meer van de mannen op de bewakingsbeelden?

Getuigenoproep

Er was veel uitgaanspubliek op de been die avond. Meer mensen dan de politie tot nu toe heeft gesproken, moeten iets van de mishandeling hebben gezien. Meld u zich s.v.p. als u dat nog niet heeft gedaan, ook als u informatie heeft omtrent de identiteit van de daders.Tippen kan op 0800-6070, online via het tipformulier of anoniem op het gratis nummer 0800-7000.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar