Witte bestelbus mogelijk betrokken bij explosie juwelierszaak

Bij een juwelier aan Plein 1944 in Nijmegen werd in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 juni 2021 een molotovcocktail naar binnen gegooid. In een witte bestelbus die daarna van het plein wegreed, zaten mogelijk de daders.

Die nacht klonk er rond 00.45 uur een enorme knal. Door de explosie raakte de toegangsdeur zwaar beschadigd. Gelukkig is de brandbom snel gedoofd.

Rennende personen

Na de explosie zijn drie rennende mannen gezien. Het is nog niet duidelijk of dit de daders zijn of geschrokken voorbijgangers. Mochten deze personen niet de daders zijn, kunnen zij belangrijke getuigen zijn.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Heeft u deze mensen gezien of weet u wie de daders zijn? Neem alstublieft contact op met de politie.

Route bestelbus

Ook werd er na de explosie een witte bestelbus gezien. Het kan zijn dat hierin de daders zaten. De bus reed na de explosie vanaf Plein 1944 de Regulierstraat in, over het Quackplein, linksaf in de richting van het Keizer Karelplein. Mogelijk is hij vervolgens richting de A15 gereden. Wie heeft deze witte bestelbus gezien tussen 00.30 en 01.00 uur?

Deel uw informatie en/of beelden

Beschikt u over camerabeelden uit de omgeving? Help het onderzoek verder en upload uw beelden via het tipformulier. Andere informatie kunt u doorgeven via één van onderstaande opties.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar