Woninginbraak in nieuwbouwwijk Stadshagen

Twee inbrekers slaan hun slag tijdens een inbraak in een woning op 9 december 2017. Tijdens etenstijd gaan ze ervandoor met een grote buit, waaronder twee kinderspaarpotten.

update

Onder de vier mensen die informatie doorgaven, is een man die meent dat de betreffende daders ook in Amersfoort hebben ingebroken. Mogelijk kunnen wij u daarvan binnenkort de beelden tonen.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gereedschap

Het duo arriveert rond 18.45 uur bij de woning. Een van de mannen gaat druk aan de slag met gereedschap en zijn handlanger staat op de uitkijk. Zodra ze het slot open hebben, gaan ze naar binnen.

Duizenden euro's

In de tweeëneenhalve minuut die ze in de woning zijn, weten de mannen voor duizenden euro’s aan spullen en geld te pakken te krijgen. Ze nemen onder meer een aantal horloges en sieraden mee, maar ook twee kinderspaarpotten en een aantal tassen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets opvallends gezien op 9 december 2017 tussen 18.30 en 19.00 uur in de Zwolse wijk Stadshagen?

Signalementen

Beide daders zijn slanke mannen en tussen de 1.70m en 1.80m lang.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

De man die het slot forceerde, droeg een gewatteerde jas met een opvallend lichte rits. Daarnaast droeg hij een Nike sportbroek. Mogelijk draagt hij Adidas sneakers.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Zijn compagnon droeg ook een Nike sportbroek en Adidas sneakers. De man heeft opvallend donkere wenkbrauwen. Daarnaast droeg hij op de dag van de inbraak een donkere schoudertas, mogelijk gevuld met gereedschap.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent deze mannen?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar