Woningoverval aan de Ark in 2015

Er is nieuwe informatie over de daders

Op maandagavond 5 oktober 2015 werd een bewoner van een huis aan de Ark in Gemert overvallen door twee mannen. Er is onlangs nieuwe informatie over de mogelijke daders binnen gekomen. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Aanbellen

Twee mannen bellen om ongeveer 19.50 uur die avond aan bij de bewoner, een man van in de 60. Hij doet open en realiseert zich pas als de man voor de deur opkijkt dat ze bivakmutsen dragen.

Geldkistje en camera’s

De twee mannen schreeuwen dat ze weten van de camera’s en dat er een geldkistje is. Dat klopt niet, de bewoner heeft geen idee waar de overvallers het over hebben.De tweede man die binnenviel bedreigt het slachtoffer. Daarbij wordt een mes op de keel van het slachtoffer gezet. Ook haalt de dader een hamer tevoorschijn. Daarmee tikt hij de man op zijn hoofd. 

Dader 1: Indonesisch uiterlijk

Het slachtoffer wist de bivakmuts van een van de daders af te trekken. Dat was een lichtgetinte man met een Indonesisch uiterlijk van een jaar of 25. Hij was 1.70- 1.75 meter lang, had een spitse neus en sprak met een licht buitenlands accent.

Dader 2: spiegelende bril

De tweede indringer was ook 1.70 a 1.75 meter lang. Hij had donkere kleren aan en droeg een grote spiegelende bril.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Drugsmilieu

Onlangs kwam er nieuwe informatie bij de politie binnen. De daders zouden uit het drugsmilieu komen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet of vermoedt wie de daders zijn van de overval op een bewoner van de Ark?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar