Zeer ernstige mishandeling bij verkeersruzie

De man op de beelden wordt gezocht vanwege een vreselijk uit de hand gelopen verkeersruzie in Groningen. Hij heeft een automobilist meerdere malen tegen het hoofd geschopt.

Het gebeurde op dinsdagochtend 14 december 2021. Voorafgaand aan het geweld was een conflict ontstaan tussen twee bestuurders, nadat de ene de andere had ingehaald. Ze bleven een tijdje achter elkaar aan rijden en stopten uiteindelijk in de buurt van de Korreweg.

update
teaser-date

05-04-2022 19:14

Uw tips hebben helaas nog niet naar de identiteit van de verdachte geleid. Meer informatie blijft dus welkom en die mag u natuurlijk ook anoniem doorgeven.

Agressieve bijrijder

De bijrijder van één van de auto’s stapte uit en ging agressief op de bestuurder af van de andere auto. Die stapte ook uit, waarna de situatie snel escaleerde.

Meld het a.u.b. als u weet wie deze man is Preloader
Meld het a.u.b. als u weet wie deze man is
Meld het a.u.b. als u weet wie deze man is Preloader

De gezochte man spuugde, schold en sloeg. Nadat het slachtoffer op de grond terechtkwam, schopte de dader hem meerdere keren tegen het hoofd.

Tippen mag anoniem

Kijkt u alstublieft goed naar de beelden en neem contact op als u een idee heeft wie de man kan zijn. Hij lijkt begin 20 en droeg die 14e december een bril met een groot montuur.
Tippen mag ook anoniem of via het tipformulier hieronder.

Geef uw tip door

Wie is de man op de beelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar