Zeeuwse politie doelwit van vernielingen

Op woensdagavond 9 februari 2022 werd in Vlissingen een politievoertuig bespoten met de letters ACAB, wat staat voor ‘All Cops Are Bastards’. De volgende ochtend bleek in Middelburg hetzelfde te zijn gebeurd, mogelijk door dezelfde dader(s).

In beide plaatsen was soortgelijke graffiti ook op de gevel van een politiebureau aangebracht. De schoonmaak van de vernielingen moest professioneel gebeuren en de voertuigen waren daardoor een hele dag niet inzetbaar.

update
teaser-date

17-05-2022 20:43

De politie kan aan de slag met vijf nieuwe tips, maar meer informatie is nog heel welkom.

Kenmerken verdachte

Getuigen in Vlissingen hebben de jonge man gezien die daar verf op de politieauto spoot, waarbij hij zichzelf leek te filmen. Komt u zijn beelden mogelijk ergens tegen, neem alstublieft contact op. De man reed op een donkerkleurige, kleine fiets; vermoedelijk een BMX of een zogenoemde ‘lowrider’.
Deze verdachte wordt rond 20 kaar oud geschat, is slank en wat slungelig en had donkerkleurige kleding aan. Zijn loopje beschreven getuigen als stoer. Hij droeg vermoedelijk een hoofdband waaraan een camera was bevestigd.

Wie is of zijn verantwoordelijk voor de vernielingen? Preloader
Wie is of zijn verantwoordelijk voor de vernielingen?
Wie is of zijn verantwoordelijk voor de vernielingen? Preloader

Deel uw informatie

Of de man die in Vlissingen werd gezien ook iets te maken heeft met de vernielingen in Middelburg is niet duidelijk. Laat het alstublieft weten als u iets weet of vermoedt over de dader(s).

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar