Wijhe - Hoogbejaarde dame overvallen in woning

Op zaterdag 29 september 2018 werd er rond 17.15 uur aangebeld bij een huis aan de Torenstraat. Toen de 99-jarige bewoonster de deur opendeed, liep direct een man langs haar heen naar de keuken.

Update Acht reacties; dank hiervoor! Mogelijk zijn de mannen ook betrokken bij drie andere insluipingen. Het team is ermee aan de slag.

Voordat de vrouw goed en wel kon beseffen wat er gebeurde, zag ze een tweede vreemdeling in haar huis. Het slachtoffer ziet niet meer goed en heeft daardoor geen signalement van de mannen kunnen geven; wel zag ze dat beiden donker getint zijn en weet ze te vertellen dat de daders Nederlands spreken.

Wie heeft op zaterdag 29 september 2018 iets verdachts gezien in Wijhe? Zijn u daar misschien onbekende personen opgevallen of een voertuig dat er niet leek thuis te horen?

Snel naar buiten Bekijk groot formaat
Snel naar buiten

De daders waren ogenschijnlijk onder de indruk van de felheid van de dame. Naar eigen zeggen heeft zij het duo al snel weer naar buiten geschreeuwd en geduwd. Voor zover het slachtoffer kan overzien, hebben de overvallers niets buitgemaakt.

Kleine, grijze auto

Die zaterdagmiddag is er een onbekende, kleine grijze auto in de straat gezien. Wie heeft deze auto nog meer gezien en/of weet iets over de inzittende(n)?

© AVROTROS / Landelijke Eenheid